Sidor

tisdag 2 mars 2010

*klappar mig själv på axeln, för jag är så djälva bra*


Vi bakar scones två dagar i rad, bara för att det var så gott igår.
Vi kör med rågmjöl, bara för att jag inte orkat köpa grahams.
Men barnen äter glatt ändå. Jag undrar om det blir kålpudding snart, eftersom jag numer prövar mina barndomsmaträtter.
Ungspannkaka.
Scones.
Brygga the till kvällsmaten i kannan.

Vad åt vi mer på det glada 80-talet?

7 kommentarer:

  1. Varma mackor. Vi drack buljong!!! (vilken usel lördagslunch, blörk)
    Lövbiff med vitlökssmör.
    Hembakad pizza.
    En hel del fisk, rödspättafilé osv.
    Underbar spenatstuvning med vitlök o grädde.
    Kokta rödbetor med smör.
    Kronärtskockor.
    Räkor med rostat bröd.
    Spagetti & köttfärssås.
    Fläskkotletter.

    Ska jag fortsätta?

    SvaraRadera
  2. Flygande Jacob

    Kassler med ananas

    Ugnsstekt falukorv med äpplen mellan korvskivorna

    SvaraRadera
  3. Åh Ninne! Kommer du ihåg pappas spenatstuvning med muskot och valnötstjärnor på rostat bröd. Och krustader.
    Mhm, kokta rödbetor med smör och kronärtskockor...
    Och mamma som bakade bröd varje söndag.

    SvaraRadera
  4. Fast när jag var mittimellanstor bakade faktiskt pappa en hel del också. Rågsiktskakor!

    SvaraRadera
  5. Va? Du skämtar!
    Då had ajag dragit norröver, helt klart!

    SvaraRadera
  6. Ninne har ju tagit upp det mesta, men pappas paradgrej var annars tonfiskmacka. Minns aldrig nåt matbröd pappa bakade dock.

    SvaraRadera

Skriv vad du tycker!