Vi bakar scones två dagar i rad, bara för att det var så gott igår.
Vi kör med rågmjöl, bara för att jag inte orkat köpa grahams.
Men barnen äter glatt ändå. Jag undrar om det blir kålpudding snart, eftersom jag numer prövar mina barndomsmaträtter.
Ungspannkaka.
Scones.
Brygga the till kvällsmaten i kannan.
Vad åt vi mer på det glada 80-talet?
Vi kör med rågmjöl, bara för att jag inte orkat köpa grahams.
Men barnen äter glatt ändå. Jag undrar om det blir kålpudding snart, eftersom jag numer prövar mina barndomsmaträtter.
Ungspannkaka.
Scones.
Brygga the till kvällsmaten i kannan.
Vad åt vi mer på det glada 80-talet?
Varma mackor. Vi drack buljong!!! (vilken usel lördagslunch, blörk)
SvaraRaderaLövbiff med vitlökssmör.
Hembakad pizza.
En hel del fisk, rödspättafilé osv.
Underbar spenatstuvning med vitlök o grädde.
Kokta rödbetor med smör.
Kronärtskockor.
Räkor med rostat bröd.
Spagetti & köttfärssås.
Fläskkotletter.
Ska jag fortsätta?
Plankstek!
SvaraRaderaFlygande Jacob
SvaraRaderaKassler med ananas
Ugnsstekt falukorv med äpplen mellan korvskivorna
Åh Ninne! Kommer du ihåg pappas spenatstuvning med muskot och valnötstjärnor på rostat bröd. Och krustader.
SvaraRaderaMhm, kokta rödbetor med smör och kronärtskockor...
Och mamma som bakade bröd varje söndag.
Fast när jag var mittimellanstor bakade faktiskt pappa en hel del också. Rågsiktskakor!
SvaraRaderaVa? Du skämtar!
SvaraRaderaDå had ajag dragit norröver, helt klart!
Ninne har ju tagit upp det mesta, men pappas paradgrej var annars tonfiskmacka. Minns aldrig nåt matbröd pappa bakade dock.
SvaraRadera