tisdag 17 april 2012

"Att du i ditt nästa liv blir en mask..."

Är det helt fel av mig och totalt blockera ut hela Breivik-rättegången?
Hela alltihopa ger mig ont i magen.
Det känns som om jag, likt en struts, stoppar huvudet i sanden och längtar tillbaka till den 21 juli, innan allt det här hemska blev till en ny verklighet.

Är det för att sånna som jag stoppar huvudet i sanden som sånna som han får möjlighet att göra det som han gjort?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte heller ta in det, och så blir det ännu mer sjukt när jag tänker på att vi fick barn samma dag som han tog så många liv.
Sara

Ting sa...

Jag orkar inte heller titta.
Det är helt sjukt.

Ke.Li sa...

S! För mig känns det lite som en befrielse att lilla T kom just den 22:a. Som ett aktivt motstånd till allt det andra. Ett svar på tal!
Tänk - det är kanske han som är en av dem som är villig att aktivt förändra den värld vi lever i. Visst är det häftigt att tänka så.

Ninne sa...

Så tänker jag också om T<3

Hela den dagen och nästa när man satt framför TV-sändningen med fasa. Världens sämsta mål för attacken verkligen, ungdomar som brinner för demokrati och har en politisk vision. Fy fan.

Nu är jag också strutsen med huvudet i en sandbank. Jag råkade skriva storken först, herregud vad trött jag är. Jag orkar bara göra en sak i taget just nu, så nu får jag bara vara storken på förlossningen så banal är min hjärna. Andra får engagera sig i rättegången - som kostar MILJONER NORSKA KRONOR varje dag.