tisdag 12 juni 2007

Hej, hej sommar!

Gud vad det är härligt just nu! Det är SÅ gott att vara mammaledig när solen står högt, alla är friska och jag har ork att låta barnen härja i vattenraketen. Det gör inte ens något att vi inte har några pengar! Solen är gratis!

Det verkar som om vi har köpt oss ett hus! Det är kanske 95% säkert att det blir vårt. Säljaren ville haft en saftig budgivning, men så blev det ju inte! Tur för oss!
Nu skall det besiktigas, så det inte är en massa lurendrejerier med fukt och mögel och skit! Det är fortfarande så att jag får nypa mig i armen. Kan det verkligen vara så att vi skall köpa ett hus? Vi är ju bara två små skitungar som gillar att festa och ha skoj? Fattar inte banken det?

Idag blev lillisen godkänd på sitt BOEL-test, efter att ha blivit underkänd förra veckan. Skönt! Vi visste ju att hon hör, men det är klart att man vill att ungen skall få tummen upp, lixom!

Snart är det dags för Slarvans första skolavslutning. Det skall bli så kul! Hon har redan valt ut kläder och efter blir det tårtkalas!

"Hej, hej sommar! Hej, hej sommar! Hej, hej sommar! Vi ska bada, sola, bada, sola, bada tills tårna domnar!"

Inga kommentarer: