söndag 11 maj 2008

Hemkommen

Det var en helt ok resa. Mest medelåldersmän som handlade för sig och för grannen. Ett gäng från den stora industrin i stan satt bredvid oss. 2 av dem blev rätt okej på lyset, vilket resluterade i att den ena sov med gam-nacke hela tiden. Den andra tjôtade i 15 timmar innan han slocknade. Men alla skötte det man tvunget skulle sköta: att komma till bussen i tid.
Det är först resa i buss, sedan båt H-H, sedan resa i buss genom Danmark, sedan båt R-P och sista sträckan till Burg i Tyskland. Vi var framme vid affären 07.00 och åkte igen 09.30. Då hade alla handlat, packat i lådor, tejpat och namnmärkt alla sina kollin.
Väl hemma igen skulle allt lastas ur och det var en mycket spännande upplevelse! Men det gick bra och nu står öl, vinet och det andra fint nere i matkällaren.

Jag kommer hem vid 19.00 och då har Lilleman hunnit lägga 2 spyor. Sedan var det spyor och diarré för resten av den kvällen. Än så länge är det bara han som mår dåligt, vi får väl se hur det blir med oss andra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blev det något annat än öl och vin *nyfiken*

Inte magsjuka! Hoppas ni andra klarar er. Käka vitpepparkorn och tro stenhårt på att det funkar.

Ke.Li sa...

Jo, en vaniljvodka, Likör 43, Kahlua och vit rom. Mannen trodde hårt på en Melon, men jag hittade ingen bra. Så han fick improvisera drinken igår kväll. Det fick bli en 474 med en melonbit i.

Anonym sa...

Gott gott! Synd att ni bor så långt borta. Annars vet jag var skulle gå för att få en god drink!

Ke.Li sa...

Du är välkommen!