lördag 3 maj 2008

Utveckling, följer en kris...

Igår pratade Mannen och jag om hur Lilleman blivit lite lättare att tas med. Han är inte lika stingslig och gnällig. Han har gått igenom en fas och har kommit ut på andra sidan. Jag borde inte tagit upp det. Idag är han så otroligt sur och grining, så att hälften kunde räcka.
Tålamod. Tålamod. Tålamod.

7 kommentarer:

Anonym sa...

I know! Säg det aldrig högt. Jag säger ibland att barnen sover bättre. Aj aj!

Jag har inte riktig koll på hur gammal ditt mellanbarn är? Om jag minns rätt är din äldsta runt 8 år som min och din lilla är 18 månader?

Joakim var gratis när han hade sin 3-års trots. Simon är 2,5 nu men han är lugnare och jämnare i humöret än storebror. Peppar, peppar. Ta i trä!

Ke.Li sa...

Han är nyss fyllda 5 år. Det är mycket StarWars och "Oh, mygaaad".

Han har precis lärt sig att sova utan nattblöja. Vi har testat massor av gånger, på hans egen begäran. Det har gått en natt och sedan nar han kissat på sig i de 3 nästkommande. Men nu har det hållt i sig en vecka! Så skönt att bara ha ett blöjbarn.

Anonym sa...

Vi tyckte också att det blivit bättre här med vår 16åring, tills i dag när hon blev så arg för att vi inte var hemma och hade lagat mat till henne och pojkvännen. Så hon kastade en sko på rutan till ytterdörren så att den gick sönder.

Kram Ulrika

Ke.Li sa...

Små barn, små bekymmer...
Vill hon måla brädor i sommar kan hon komma och bo här några veckor...
Eller, jag vet! M passar mina barn och J & H målar. Sedan kan du och jag sitta på baksidan och dricka café latte, skvallra och sola!

Anna-Lena sa...

Hm, känner till det där. Som sgt, säg aldrig sånt högt, tänk det knappt ens... ;) Ha en skön kväll och söndag

Anonym sa...

Det låter som en jättebra idé. Den tackar vi ja till.
Kram Ulrika

Anonym sa...

Simon säger asacoolt och yes! Dom lär sig snabbt med stora syskon.

Jätteskönt med bara ett blöjbarn. Det kostar ju en hel del med. Simon börjar bli torr på dagen så några blöjor per dag spar vi in iaf!