söndag 13 april 2008

Sköna, Soliga, Söndag!

Idag har vi gjort något jag tänkt på länge. Vi har gått omkring i vårt nya bostadsområde och testat lekplatser, sedan har vi döpt dom. Idag har vi testat "Lekplatsen vid fotbollsplanen" och "Lekplatsen vid Hannas gård".
Det kräver sin mor och far att testa lekplatser. Dels att leta upp dom, dels att ta sig tid att testa nya. Vad är det för fel på de gamla? Mitt emot huset har vi världens häftigates gungor. Där har många av våra barn-gäster drattat på ändan! Det är inte mycket till lekplats för dom under 5 år. Sedan länge har vi testat lekplatserna vid Cajsa och Iskas hus och de heter så: "Lekplatserna vid Cajsa och Isak".
Lekparken i stora parken är faktiskt inte särskilt rolig, om man inte tänker mata änderna, då är det lika kul att gå till Balthazar och leka på deras gård.
Vi har insett att vi inte kommer undan en sandlåda i trädgården. Lillisen ägnar timmar på dagis med att göra sandkakor eller "kakka", som hon säger. Men om en månad eller två kommer hela trädgården vara en stor sandlåda, då vi skall börja dränera och plana tomten.

Inga kommentarer: